Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ειδεχθές έγκλημα! Δυο μαθητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την καθηγήτριά τους με ρόπαλα

Στη διαλεύκανση της δολοφονίας της καθηγήτριας, Νοέμα Γκράμπερ στο Φέρφιλντ της Αϊόβα των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2021, προχωρούν οι δικαστικές αρχές, καθώς καταλήγουν πως οι ένοχοι είναι οι δύο 16χρονοι Τζέρεμι Γκουντέιλ και Γουίλιαρντ Μίλλερ, δύο μαθητές του σχολείου που δίδασκε η άτυχη γυναίκα.

Οι ανήλικοι χρησιμοποίησαν ρόπαλα του μπέιζμπολ για να τη σκοτώσουν, ενώ τα κίνητρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αν και η δράση τους ήταν προμελετημένη, όπως ξεκαθαρίζεται από μηνύματα που αντάλλαξαν, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχουν ρατσιστικά κίνητρα πίσω από τον φόνο, δεδομένου ότι η γυναίκα ήταν μετανάστρια από το Μεξικό.

Τα μηνύματα περιλαμβάνουν την τοποθεσία όπου βρέθηκε το πτώμα της, το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό της και πώς οι έφηβοι ξεφορτώθηκαν και συγκάλυψαν αποδεικτικά στοιχεία, αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας! Χούλιγκαν χτύπησαν πατέρα με ρόπαλα

Όλα έγιναν στις 2 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, όταν η καθηγήτρια μετά το σχολείο, διέσχισε το πάρκο πλησίον του στις 16:00. Οι δύο δράστες κατηγορούνται ως ενήλικες όπως απαιτείται από τις δικαστικές διαδικασίες της Αϊόβα, σύμφωνα με τις οποίες οποιοσδήποτε 16 ετών και άνω κατηγορείται για βίαιο κακούργημα παραπέμπεται αυτόματα στο δικαστήριο ενηλίκων «και υπόκειται στις ίδιες ποινικές διαδικασίες και κυρώσεις με τους ενήλικες».

Η δίκη του Γκουντέιλ ορίστηκε για τις 23 Αυγούστου και του Μίλλερ για την 1η Νοεμβρίου.

Tags
Back to top button