Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

ΗΠΑ: ΑΤΙΑ πάνω από τη θάλασσα φουντώνει τις θεωρίες ύπαρξης εξωγήινων (βίντεο)

Οι θεάσεις UFO είναι ένα γεγονός που εξάπτει την φαντασία και κάνει πολλούς να φαντάζονται εξωγήινους. 

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο που ακολουθεί, διάφοροι συνωμοσιολόγοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να αρχίσουν να μιλούν για την προσφιλή προς αυτούς, επίσκεψη UFO...

Το βίντεο το ανέβασε στο youtube κάποιος ονόματι Γουίλιαμ Γκάι και δείχνει δεκατέσσερα λαμπερά αντικείμενα στη λιμνοθάλασσα του Πάμλικο Σάουντ της Βόρειας Καρολίνας

Σε αυτό φαίνεται ο ουρανός με πορτοκαλί χρώμα λόγω του ήλιου και μετά εμφανίζονται 14 στρογγυλά αντικείμενα, τα κατέγραψε δε, ταξιδεύοντας με πλοίο στη συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα.

Ακούγεται ό ίδιος στο βίντεο να λέει: «Κοιτάξτε, τίποτα στον ουρανό, απολύτως τίποτα». Στη συνέχεια επικεντρώνεται πάλι στα αιωρούμενα αντικείμενα, ρωτώντας: «Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό;».

Σε όσους αμφέβαλαν για τη γνησιότητα του βίντεο, ο Γκάι είπε, ότι υπήρχαν άλλα 25 άτομα στο πορθμείο εκτός από αυτόν και όλοι είδαν τα ίδια πράγματα που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να πάψουμε να μιλάμε για UFO, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με εκπαιδευτικούς στόχους στρατιωτικών αεροσκαφών.

Tags
Back to top button