Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ηνωμένο Βασίλειο: Θα αναπτύξει 700 στρατιώτες στην Κύπρο για απομάκρυνση Βρετανών από τον Λίβανο

Ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ: Δεν έχουμε πρόθεση να κάνουμε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες για την αποκλιμάκωση

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα στείλει 700 στρατιώτες στην Κύπρο για να προετοιμαστούν για πιθανή απομάκρυνση Βρετανών υπηκόων από τον Λίβανο, σύμφωνα με το BBC.

Ο βρετανικός στρατός προετοιμάζεται εδώ και μήνες για το ενδεχόμενο μιας έκτακτης εκκένωσης και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει καλέσει τους Βρετανούς υπηκόους να εγκαταλείψουν τον Λίβανο.

Ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Τζον Χίλι, μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Cobra την Πέμπτη, δήλωσε:

«Η ανησυχία μας είναι πάντα για την ασφάλεια των Βρετανών υπηκόων και η συμβουλή μας προς αυτούς είναι να εγκαταλείψουν τον Λίβανο τώρα, αυτό δεν έχει αλλάξει. Αυτή ήταν μια συνάντηση απλά για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε σχέδια για τις μελλοντικές εξελίξεις».

Τα σχέδια της Βρετανίας για την εκκένωση πολιτών από τον Λίβανο

Ανώτερη στρατιωτική πηγή δήλωσε στο BBC ότι τα επόμενα βήματα του Ηνωμένου Βασιλείου θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν στη συνέχεια η Χεζμπολάχ και το Ισραήλ και από το αν το διεθνές αεροδρόμιο του Λιβάνου θα παραμείνει ανοιχτό.

Δύο βρετανικά πολεμικά πλοία βρίσκονται ήδη στην περιοχή και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην εκκένωση των ανθρώπων, ανέφερε το Sky News.

Tags
Back to top button