Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

HMS Queen Elizabeth: Η “ειδική”… παραδοσιακή τεχνική απονήωσης F-35B

Το F-35Β αποτελεί την STOVL (Short TakeOff / Vertical Landing) έκδοση του μαχητικού 5ης γενιάς της Lockheed Martin.

Τα εν λόγω μαχητικά εξοπλίζουν τις αεροπορικές δυνάμεις του αμερικανικού Σώματος Πεζοναυτών, την RAF και το Royal Navy, ενώ με αυτά θα εφοδιαστούν οι Ιταλία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Σιγκαπούρη.

Το αεροσκάφος μπορεί να απο-προσνηωθεί κάθετα, αλλά και να απονηωθεί “συμβατικά” από τα αεροπλανοφόρα. Στο βρετανικό αεροπλανοφόρο HMS “Queen Elizabeth” όμως, χάρη στην κεκλιμένη του ράμπα, φαίνεται πως χρησιμοποιείται και μια άλλη τεχνική.

Τα αεροσκάφη F-35B απονηώνονται όπως τα F/A-18 Super Hornet, με τη μέθοδο της “βραχείας απο-προσνήωσης”. Εξ ου και ο STOVL (Short TakeOff / Vertical Landing)!

Tags
Back to top button