Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα ταλαιπωρίας η Πέμπτη για το επιβατικό κοινό – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Ακινητοποιημένα θα είναι για συγκεκριμένες ώρες την Πέμπτη, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, όπως ενημερώνουν με σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα δίνοντας ραντεβού για τη μία το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

Ταυτόχρονα, το ερχόμενο Σάββατο (23/9) θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στις γραμμές του Τραμ, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του τραμ θα διακοπεί στο τμήμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – Παναγίτσα το ερχόμενο Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 12:00.

Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ 7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας

Tags
Back to top button