Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ηλ. Κουσκουβέλης: Δύσκολη υπόθεση με πολλαπλές συνέπειες η κατάργηση μια διεθνούς συμφωνίας-Ηχητικό

Όπως αναφέρει και ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ηλίας Κουσκουβέλης, η κατάργηση μίας διεθνούς συμφωνίας, δεν είναι απλή υπόθεση.


Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ηλίας Κουσκουβέλης, μιλώντας στον 98.4 για τα σενάρια «παγώματος» της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά το Γαλλικό «όχι» για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε. εξήγησε γιατί παρά την εσωτερική κατανάλωση και τις πιέσεις Ζάεφ για αλλαγή στάσης της Ε.Ε. ακόμη και μέσω Ελλάδας, η κατάργηση μιας διεθνούς συμφωνίας δεν είναι μία απλή υπόθεση και κυρίως έχει πολλαπλές συνέπειες για όποιον την επιλέξει.

Αναφέρθηκε στην μάχη κατοχύρωσης των εμπορικών σημάτων, παραθέτοντας και την διεθνή εμπειρία από την κατοχύρωση του ονόματος του Πανεπιστημίου του, ενώ επανέλαβε την κρισιμότητα για διαρκή επαλήθευση από Ελληνικής πλευράς των όρων της συμφωνίας.
Μίλησε ακόμη για τις εξελίξεις στην Λατινική Αμερική, το προσφυγικό –μεταναστευτικό και την χρήση του ως διελκυστίνδας από την Τουρκία για τις σχέσεις με την Ελλάδα και την Ε.Ε. ενώ σχολίασε και την απόφαση της Αμερικανικής Βουλής, για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία και τις προεκτάσεις της.

 

Tags
Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button