Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη άντρας -Έκλεβε μοτοσικλέτες με κλειδί "πασπαρτού" και διέφευγε με αυτές πίσω στην Αλβανία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνελήφθη αλλοδαπός, που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είχαν πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας 6 κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών («παπάκια»)και μία απόπειρα κλοπής, οι οποίες έφεραν κοινά χαρακτηριστικά (ώρες και συχνότητα κλοπών, τύπος μοτοσικλετών κτλ) ως προς τον τρόπο τέλεσής τους.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε και την αξιολόγηση των στοιχείων που συλλέχθηκαν, διακριβώθηκε ότι οι παραπάνω κλοπές είχαν τελεστεί από το ίδιο άτομο. Αφού σκιαγραφήθηκε το εγκληματικό του προφίλ, εντοπίστηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες το συγκεκριμένο άτομο να κινείται πεζό στην Ηγουμενίτσα, από ομάδα αστυνομικών, που είχε συγκροτηθεί με σκοπό την αναζήτηση και σύλληψή του.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς, εισέρχονταν παράνομα στη χώρα από αφύλακτες διαβάσεις της ελληνοαλβανικής μεθορίου και στη συνέχεια αφαιρούσε τις μοτοσικλέτες με κλειδί «πασπαρτού», το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ενώ στη συνέχεια διέφευγε στην Αλβανία με τις κλεμμένες μοτοσικλέτες, ομοίως από μη θεσμοθετημένο σημείο εξόδου από τη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

 

Tags
Back to top button