Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

H Wizz Air συνδέει Λάρνακα με Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Ακολουθεί το Ηράκλειο

Η χαμηλού κόστους εταιρία αερομεταφορών Wizz Air ξεκινάει από την Τετάρτη (01/07) τις πτήσεις της από και προς την Ελλάδα.

Με βάση το αεροδρόμιο της Λάρνακας και συνολικά τρία αεροσκάφη θα αρχίσει να εκτελεί πτήσεις από και προς 36 προορισμούς σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ανάμεσα στις πτήσεις της Wizz Air θα είναι και δύο αφίξεις, όπως και δύο αναχωρήσεις από και προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που αποτελούν και νέα δρομολόγια.

Από τον Αύγουστο η εταιρία, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα ξεκινήσει πτήσεις και προς το Ηράκλειο Κρήτης«Πρόκειται για ένα διαφορετικό ξεκίνημα ύστερα από μια περίοδο που υπήρξε πρωτόγνωρη για όλους μας. Στόχος μας είναι, με τα μέτρα που εφαρμόζονται ήδη από τις 9 Ιουνίου στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, οι επιβάτες να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στους αερολιμένες», ανέφερε σχετικά η ανώτατη εκτελεστική διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου.
 

Tags
Back to top button