Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

H βρετανική κυβέρνηση εξετάζει κυρώσεις σε δύο Ισραηλινούς υπουργούς μετά από δηλώσεις που έκαναν για τους Παλαιστίνιους

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Κιρ Στάρμερ επιβεβαίωσε ότι «εξετάζει» κυρώσεις κατά των Ισραηλινών υπουργών Μπεζαλέλ Σμότριχ και Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, οι οποίοι υπηρετούν στο υπουργικό συμβούλιο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Η απάντηση του Στάρμερ ήρθε αφού ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Ed Davey, ρώτησε ποιες ενέργειες θα λάβει η κυβέρνηση αφού ο Μπεζαλέλ Σμότριχ είπε ότι η πείνα 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Γάζα ήταν «δίκαιη και ηθική» και ο πεν-Γκβιρ αποκάλεσε «ήρωες» τους Ισραηλινούς εποίκους που σκότωσαν Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη.

Βρετανία: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της «διαβολικής» νοσοκόμας που σκότωσε 7 βρέφη - Τι έδειξε έρευνα

Ο Στάρμερ απάντησε: «Το εξετάζουμε γιατί είναι προφανώς απεχθή σχόλια… μαζί με άλλες πραγματικά ανησυχητικές δραστηριότητες στη Δυτική Όχθη αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή»

 

Tags
Back to top button