Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η viral Ελληνίδα που ζήτησε από τον σύντροφό της το στέμμα του Λούβρου

Μια Ελληνίδα που επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες το Λούβρο με τον σύζυγό της, βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο της πιο viral σύμπτωσης των ημερών.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», λίγο πριν σημειωθεί η πολύκροτη κλοπή κοσμημάτων από το μουσείο, είχε κάνει ένα σχόλιο που σήμερα ακούγεται... προφητικό.

«Θα μου το πάρεις; Αυτό θέλω!»

Η γυναίκα περιέγραψε πως, βλέποντας μια εντυπωσιακή προθήκη με κοσμήματα, γύρισε προς τον άντρα της και του είπε γελώντας: «Θα μου το πάρεις; Αυτό θέλω!». Εκείνος, στο ίδιο πνεύμα, της απάντησε: «Πρέπει να το ανοίξω!». Τότε εκείνη του είπε αυθόρμητα: «Θα μας το πάρουν, το κοιτάνε κι άλλοι!».

Μια εβδομάδα μετά, όταν είδε στις ειδήσεις ότι άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν πραγματικά κοσμήματα από το Λούβρο, έμεινε άφωνη. «Θα πρέπει να προσέχω τι λέω από εδώ και πέρα», είπε γελώντας στους παρουσιαστές, που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με χιούμορ τη «μαντική» της ικανότητα.

«Ήταν ακραίο αυτό που έγινε», συμπλήρωσε η ίδια. «Υπήρχε μεγάλη φύλαξη στον χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς το πήραν».

Παρά την ανησυχία της για το συμβάν, η ίδια και οι παρουσιαστές αντιμετώπισαν την κατάσταση με χαμόγελο, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να... εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να ζητάει από την γυναίκα να μαντέψει και τους αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ.

 

Tags
Back to top button