Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τροχαία έκλεισε δρόμους στη Ζάκυνθο λόγω της κακοκαιρίας

Η Τροχαία ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε επαρχιακούς δρόμους της Ζακύνθου λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έχει πλήξει το νησί τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Βολιμών από το ύψος του Δημοτικού Σχολείου Ρίζας μέχρι τη διασταύρωση Καλλιθέας, στη Δημοτική οδό Κατοσταριού Αλυκών, περιοχή Τηγανιά Ζακύνθου, στη Δημοτική οδό Αλυκών Αλικανά και στη Δημοτική οδό Αλικανά προς Αμμούδι.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακείμενων δημοτικών και επαρχιακών οδών της περιοχής.

Ζάκυνθος: Η ανακοίνωση της Τροχαίας
«Στη Ζάκυνθο, σήμερα την 14η Φεβρουαρίου 2025, ημέρα Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, Νεκτάριος ΤΣΩΛΟΣ, Αστυνομικός Υποδιευθυντής,

Α. Έχοντας υπόψη:

1.Το άρθρο 52 § 2 του Ν. 2696/99 «Περί Κυρώσεως Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2.Την υπ’ αριθ. 2501/1/448-α’ από 14-02-2025 αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου.

3.Το γεγονός ότι λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (έντονη βροχόπτωση) έχουν ανακύψει προβλήματα σε σημεία της Ε.Ο. Ζακύνθου-Ρομιρίου.

Β. Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

Άρθρο 1

Απαγορεύουμε από την 14:30’ ώρα της σήμερον, Παρασκευή 15-02-2025 και έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων και πλήρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου, την κυκλοφορία, τη στάση και τη στάθμευση των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου-Ρομιρίου, από τη συμβολή της με την οδό Αναπαύσεως, έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Ρομιρίου-Μαχαιράδου, στο ύψος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακείμενων Ανώνυμων Δημοτικών και Επαρχιακών Οδών της περιοχής.

Άρθρο 2

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 όπως αντικ. με Ν. 3542/07 Κ.Ο.Κ.».

Tags
Back to top button