Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τουρκία δεν θα επιστρέψει στη Eurovision όσο υπάρχουν «ντίβες με μούσια»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής της Τουρκίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εμφανίστηκε ο γενικός διευθυντής του κρατικού καναλιού TRT επικαλούμενος την παρουσία «ορισμένων όπως η Αυστριακή με τα μούσια που φορούσε φούστα». Ο Ιμπραήμ Ερέν αναφερόταν, χωρίς να την ονομάσει, στην Κοντσίτα, τη νικήτρια του διαγωνισμού το 2014.

«Δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο της επιστροφής. Έχουμε λόγους όπως το σύστημα ψηφοφορίας. Ως κρατικό κανάλι δεν μπορούμε να μεταδώσουμε στις 9 το βράδυ – την ώρα, δηλαδή, που τα παιδιά είναι ακόμα ξύπνια – κάποια σαν την Αυστριακή με τα μούσια που φορούσε φούστα, που δεν πιστεύει στα φύλα και λέει ότι είναι και άνδρας και γυναίκας» είπε ο Ερέν.

Η Τουρκία δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό από το 2012 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιβλήθηκαν τότε στο σύστημα ψηφοφορίας όπως και στον κανόνα των «τεσσάρων μεγάλων» βάσει του οποίου Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία βρίσκονται κάθε χρόνο εξαρχής στο μεγάλο τελικό.

Επιμένοντας στην περίπτωση Κοντσίτα ο Ερέν είπε ότι «εξήγησα στην EBU (European Broadcasting Union) πως έχουν απομακρυνθεί από τις αξίες τους. Αυτό είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη Eurovision και άλλες ώρες. Υπάρχει ένα πνευματικό χάος στη Eurovision. Αν αυτό διορθωθεί τότε θα επιστρέψουμε».

Tags
Back to top button