Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στη Μητρόπολη Σύρου

Στη Σύρο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ερμούπολη, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του Ναού, με την παρουσία του Ταξίαρχου της ΕΛΑΣ, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Μ. Δαδάου και πολλών πιστών.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αναφερόμενος στον ως βρέφος κείμενον εν Φάτνη Κύριο, υπογράμμισε ότι ως παιδία πρέπει και οι πιστοί να Τον προσεγγίζουμε, ώστε με βρεφική αθωότητα να κατακτήσουμε την βασιλεία Του που ήρθε να εγκαινιάσει στη γη!

Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στη Μητρόπολη Αθηνών

Ευχήθηκε προς τους παρισταμένους πιστούς και ιδιαίτερα προς τον άγοντα τα ονοματήριά του Πρωθιερέα του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Συρίγο, τον οποίο συνεχάρη για τη μέριμνά του προς αυτόν και την εύορκο διακονία του, μαζί με τον συνεφημέριό του, Πρωτοπρ. Αντώνιο Βελούδιο. Στους πιστούς εδόθησαν μαζι με το Αντίδωρο εόρτιες ευλογίες.

Την Θεία Λειτουργία, αναμετάδωσε απ' ευθείας ο Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός "SYROS TV1",

Tags
Back to top button