Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία φωτογραφία του άτυχου αστυνομικού στο Λονδίνο -Selfie με τουρίστρια, 43 λεπτά πριν δολοφονηθεί [εικόνα]

Ενας από τους νεκρούς της τραγωδίας της Τετάρτης στο Λονδίνο είναι ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ που υπηρετούσε στη φύλαξη του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Ο Κιθ Πάλμερ ούτε μια ώρα πριν από την τρομοκρατική επίθεση στην οποία έχασε τη ζωή του, είχε αποδεχτεί την πρόταση Αμερικανίδας τουρίστριας να βγάλουν μαζί μια selfie.

Σύμφωνα με το BBC η εικόνα έχει βγει 45 λεπτά πριν o άτυχος αστυνομικός πέσει νεκρός από το μαχαίρι του τρομοκράτη.

Η φωτογραφία της Αμερικανίδας τουρίστριας, Στέισι Μάρτιν:


Σημειώνεται ότι κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο πριν δύο ημέρες τέσσερα άτομα έπεσαν θύματα του 52χρονου τρομοκράτη Χαλίντ Μασούντ. Ο μακελάρης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη γέφυρα Ουέστμινστερ.

Τρεις από αυτούς έχασαν τη ζωή τους. Δευτερόλεπτα αργότερα έριξε το αυτοκίνητό του στην περίφραξη του βρετανικού κοινοβουλίου και ακολούθως άρχισε να τρέχει προς την πύλη. Εκεί στεκόταν ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος έτρεξε να πέσει πάνω του για να τον σταματήσει.

Ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε και έπεσε βαριά χτυπημένος στο έδαφος, ενώ οι συνάδελφοί του πρόλαβαν να πυροβολήσουν τον 52χρονο Μασούντ και να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Λίγα λεπτά αργότερα και παρά τις προσπάθειες ακόμη και βουλευτών να βοηθήσουν τον άτυχο αστυνομικό, κατέληξε. Ηταν το τέταρτο θύμα του «μοναχικού λύκου» που εμπνευσμένος από τις επιθέσεις του ΙSIS αιματοκύλισε το Λονδίνο.

Tags
Back to top button