Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ταϊβάν απαγορεύει την κατανάλωση κρέατος σκύλου και γάτας -Πρώτη χώρα στην Ασία

Νόμο που απαγορεύει τη σφαγή σκύλων και γατών για ανθρώπινη κατανάλωση ενέκρινε η βουλή της Ταϊβάν, απαγορεύοντας επίσης κάτι που από τους περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικίδιων… να τραβούν τα κατοικίδιά τους με το λουρί ενώ κινούνται με αυτοκίνητο ή μηχανή!

Οι παραβάτες κινδυνεύουν με μεγάλο πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως δύο ετών και δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών τους.

Ο νόμος αυτός, σημειώνει το BBC, έχει στόχο να βελτιώσει τη νομοθεσία της χώρας για την προστασία των ζώων και είναι ο πρώτος του είδους αυτού στην Ασία.

Το 2001 η Ταϊβάν απαγόρευσε δια νόμου την πώληση κρέατος και γούνας ζώων όπως σκύλων και γατών για «οικονομικούς σκοπούς».

Κάποτε το κρέας σκύλου ήταν σύνηθες έδεσμα στη χώρα αλλά πλέον οι σκύλοι θεωρούνται όλο και περισσότερο ζώα συντροφιάς παρά ζώα προς κατανάλωση.

Tags
Back to top button