Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η στιγμή που οι τάπες του Λαπαντούλα «προσγειώθηκαν» στο κεφάλι του Χαρτ (βίντεο)

Από τα χειρότερα γλίτωσε ο Τζο Χαρτ κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου της Μίλαν με την Τορίνο στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ο Άγγλος τερματοφύλακας επιχείρησε έξοδο σε κάθετη πάσα προς τον Λαπαντούλα. 

Ο επιθετικός της Μίλαν δεν πρόλαβε να σηκώσει το πόδι του από το χορτάρει με αποτέλεσμα οι τάπες του να... προσγειωθούν στο κεφάλι και στο πρόσωπο του γκολκίπερ της Τορίνο.

Αμέσως η αντίδραση του Λαπαντούλα έκανε ξεκάθαρο πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί μη μπορώντας και ο ίδιος ο φορ της Μίλαν να πιστέψει τον τραυματισμό που είχε προκαλέσει στον Χαρτ.

Τελικά, αφού στον Άγγλο τερματοφυλακα έγιναν ράμματα στο κεφάλι και του τοποθετήθηκε επίδεσμος, κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μόλις σηκώθηκε δεν σταμάτησε να χαμογελά, γεγονός που σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media

Tags
Back to top button