Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 33χρονη μπασκετμπολίστρια που του επιτέθηκε με μαχαίρι

Το βίντεο από την κάμερα στη στολή του αστυνομικού ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη Σίντνεϊ Γουίλσον όταν αυτή του επιτέθηκε με μαχαίρι, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της κομητείας Φέρφαξ στις ΗΠΑ.

Βραζιλία: Φρικτό βίντεο! Η στιγμή που γυναίκα χάνει τη ζωή της σε ασανσέρ

Το βίντεο από ό,τι συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά με τον αστυνομικό να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της Γουίλσον στις 10:17 εκείνης της ημέρας.

Αρχικά η Γουίλσον, η οποία ήταν επαγγελματίας αθλήτρια του μπάσκετ, άνοιξε την πόρτα για ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν να την κλείσει αμέσως ξανά.

Δύο λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα η Γουίλσον άνοιξε την πόρτα κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι.

Η αντίδραση του αστυνομικού ήταν να τραβήξει το όπλο του και να καλέσει την 33χρονη να πετάξει κάτω το μαχαίρι.

Όπως ανακοινώθηκε, η Γουίλσον χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο πριν εκείνος να την πυροβολήσει τρεις φορές με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας δήλωσε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ότι «ο αστυνομικός έκανε αυτό για το οποίο είχε εκπαιδευθεί και περιμέναμε να κάνει».
 

Tags
Back to top button