Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκίνηση του Χαρδαλιά στην τελευταία ενημέρωση

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς σε αυτό το πλαίσιο οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν όχι όμως με τον έκτακτο χαρακτήρα όπως τώρα. Έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στην νέα μας κανονικότητα. Για όποιο ζήτησα προκύπτει θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και από την Πολιτική Προστασία και από τα αρμόδια υπουργεία.

“Δεν βρισκόμαστε πλέον στην περίοδο του lockdown ώστε να υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα εδώ όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο. Ελπίζουμε ότι δεν προκύψει ξανά αυτή η ανάγκη. Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά. Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα συμβεί”, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.Αν εκτός από τις εξελίξεις στον ιατρικό τομέα η Πολιτεία λειτουργήσει συντεταγμένα όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα και όλοι οι πολίτες λειτουργήσουμε με αίσθημα ευθύνη, όπως έκανε η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. 

Tags
Back to top button