Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η ρωσική δικαιοσύνη κήρυξε «εξτρεμιστικές» τις οργανώσεις του Ναβάλνι

Η ρωσική δικαιοσύνη κήρυξε την Τετάρτη «εξτρεμιστικές» τις οργανώσεις του φυλακισμένου Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, μια απόφαση που επιτρέπει την εκκαθάρισή τους και την αύξηση της καταστολής εναντίον των υποστηρικτών του ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου.  

Ρωσική Ακαδημία Επιστημών: «Τρία σενάρια σε μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ»

«Διαπιστώθηκε ότι οι οργανώσεις αυτές όχι μόνο διαδίδουν εκούσια πληροφορίες που υποκινούν μίσος και εχθρότητα ενάντια σε εκπροσώπους της εξουσίας, αλλά και ότι διέπραξαν εξτρεμιστικά εγκλήματα και αδικήματα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας, ο Αλεξέι Τζαφιάροφ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.  

Η απόφαση, που έχει άμεση ισχύ, απαγορεύει ουσιαστικά στα μέλη των οργανώσεων να θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Tags
Back to top button