Τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Μιλένα Αποστολάκη τις κινητοποιήσεις των αγροτών σήμερα σε σύγκριση με την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση και εκείνη υφυπουργός Γεωργίας, αναδεικνύει με βίντεο στα social media η Ομάδα Αλήθειας.
«Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει αυτή την εξαγγελλόμενη ανομία», «υπάρχουν κάποια όρια», ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσε η κ. Αποστολάκη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, όταν το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην κυβέρνηση.
Αντιθέτως, σε πρόσφατες δηλώσεις της έχει αναφέρει μεταξύ άλλων: «τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια», «το ΠΑΣΟΚ είναι δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγροτών».
Δείτε το βίντεο:
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Πασοκάρα <a href="https://t.co/ST9SN0sl4l">pic.twitter.com/ST9SN0sl4l</a></p>— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) <a href="https://twitter.com/omadaalithias/status/1999776229302603911?ref_src=twsrc%5Etfw">December 13, 2025</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>