Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Νότια Κορέα ενέκρινε την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου της Pfizer

Η Νότια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε οριστικά τη χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης του εμβολίου της αμερικανογερμανικής κοινοπραξίας Pfizer/BioNTech για τον νέο κορωνοϊό.

Η Σεούλ είχε ήδη εγκρίνει ήδη την αξιοποίηση μιας πρώτης παρτίδας του προϊόντος της Pfizer που έφθασε στη χώρα τον περασμένο μήνα μέσω του COVAX, του προγράμματος του οποίου ηγείται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Οι δόσεις αυτές αξιοποιούνται ήδη στην εκστρατεία ανοσοποίησης.

Επιπλέον, δόθηκε άδεια κατεπείγουσας χρήσης του εμβολίου που ανέπτυξαν η σουηδοβρετανική φαρμακευτική βιομηχανία AstraZeneca και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

 

Tags
Back to top button