Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η ΜΙΤ ξεκίνησε την εκπαίδευση τζιχαντιστών για το Κασμίρ - Ανοίγει το μέτωπο Τουρκίας-Ινδίας

Η Τουρκία φέρεται να ετοιμάζεται να στείλει τζιχαντιστές στο επίμαχο έδαφος του Κασμίρ, .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πηγές, οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών εκπαιδεύουν 100 μισθοφόρους στη νότια πόλη Mersin πριν από την ανάπτυξή τους στο Κασμίρ, όπου θα πολεμήσουν εναντίον της Ινδίας.

Ωστόσο, τα μέλη της διαβόητης Ταξιαρχίας Σουλτάνου Μουράτ λένε ότι απαιτούν πληρωμή εκ των προτέρων αφού διαμαρτύρονται ότι δεν πληρώθηκαν πλήρως όταν στάλθηκαν στη Λιβύη και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Είναι κατανοητό ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών έχει διαθέσει 3.000 $ (2.240 £) ανά μήνα για κάθε μισθοφόρο, παρόμοιο με αυτό που είχε υποσχεθεί σε προηγούμενες μυστικές αποστολές.

Η Άγκυρα αρνείται σταθερά τη χρήση τζιχαντιστών σε αμφισβητούμενες περιοχές όπως το Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Βέβαια είναι γνωστό ότι εκπαιδεύει και αναπτύσσει μαχητές μέσω της - μιας ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας με στενούς δεσμούς με την τουρκική κυβέρνηση.

Η SADAT εκπαίδευσε δυνάμεις για λογαριασμό της Τουρκίας οι οποίες δραστηριοποιήθηκαν όχι μόνο για να αναπτυχθούν στο Κουρδιστάν και τη Συρία, αφού χιλιάδες μέλη αυτών των μονάδων πολέμησαν στη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν 

Ο Μασούντ Χαν, πρόεδρος του Αζαντ Κασμίρ - μια περιοχή του Δυτικού Κασμίρ που διοικείται ονομαστικά από το Πακιστάν - είπε ότι «η εγκάρδια υποστήριξη της Τουρκίας για την αυτοδιάθεση του Κάσμιρ ενοχλεί τις ινδικές αρχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία προαλείφεται ως ηγέτης ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου απειλώντας μάλιστα και την Ινδία στο θέμα του Κασμίρ, έχοντας χάσει εντελώς το μέτρο της λογικής. 

Η Άγκυρα, συνεχίζει το ίδιο μοτίβο που κολούθησε στο Αρτσάχ, αυτή τη φορά για την περιοχή του Κασμίρ. Στο ρόλο του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται το Πακιστάν, με το οποίο φαίνεται ότι έχει στηθεί μία συμμαχία τόσο εναντίον της Ινδίας, όσο και κατά των μεσογειακών χωρών.

 

Tags
Back to top button