Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

H Miami Herald ανακάλυψε... υγειονομικές παραβάσεις στο Μαρ-α-Λάγκο

Οι δύο πιο σοβαρές παραβιάσεις των κανόνων διατροφικής ασφάλειας που διαπιστώθηκαν την 26η Ιανουαρίου από τις αρχές της Φλόριντας ήταν, κατά τους επιθεωρητές, ότι προσφερόταν ψάρι σχεδόν ωμό, ενώ βοδινό ήταν στη συντήρηση ψυγείων σε θερμοκρασίες υψηλότερες από τις προβλεπόμενες.

Στην αναφορά τους, την οποία έφερε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η εφημερίδα Miami Herald, οι επιθεωρητές σημείωσαν πως το προσωπικό σέρβιρε στους πελάτες ψάρι ωμό ή μισομαγειρεμένο, χωρίς να έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία για τυχόν παράσιτα.

Υπέδειξαν στο προσωπικό της κουζίνας να μαγειρέψει το ψάρι ή να το πετάξει.

Ανακάλυψαν επίσης τρόφιμα πιθανόν επικίνδυνα για την υγεία, από κόκκινο κρέας ως γαρίδες, πουλερικά, χοτ-ντογκ και χάμπουργκερ, που συντηρούνταν σε θερμοκρασίες πολύ πάνω από το προβλεπόμενο.

Ανάμεσα στις λιγότερο σοβαρές παραβάσεις ήταν ότι δεν υπήρχε πάνω από το νεροχύτη η προβλεπόμενη προειδοποίηση προς το προσωπικό να πλένει τα χέρια του. Ενώ ένας εργαζόμενος στην κουζίνα δεν φορούσε πλαστικό σκούφο καθώς μαγείρευε.

«Αυτές οι παραβάσεις διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου ελέγχου κι όχι κατόπιν καταγγελίας. Διορθώθηκαν επιτόπου και το κατάστημα συμμορφώθηκε αμέσως», ανέφερε ο Στίβεν Λόσον, εκπρόσωπος της δημόσιας υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τους υγειονομικούς ελέγχους στο Μαϊάμι.

Tags
Back to top button