Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μεγαλύτερη Δοκιμή Υπακοής

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΦΑΡΣΑΣ



Καταστρέψτε τις μικρές και μεσαίες ιδιωτικές εταιρείες για να ενισχύσετε τη δύναμη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, να αυξήσετε την διαφορά της ιδιωτικής ιδιοκτησίας σαν αποτέλεσμα να διευρύνετε το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών.

~ Μετατόπιση της τοπικής λιανικής σε διαδικτυακό επίπεδο για την αύξηση του μονοπωλίου των μεγάλων διαδικτυακών λιανοπωλητών (όπως η Amazon) καταστρέφοντας ταυτόχρονα ανεξάρτητους εμπόρους λιανικής. Η «ευκολία» των online αγορών από την άνεση του σπιτιού σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα δίνουν λιγότερη προσοχή (ή αντιρρήσεις) στο κλείσιμο τοπικών καταστημάτων ή υπηρεσιών, όπως έγραψε και το thetruthseeker.co.uk.

~ Η Καταστροφή θέσεων εργασίας, καθιστώντας τους ανθρώπους εξαρτώμενους από κυβερνητικές δωρεές, επιδόματα, επιστρεπτέες προκαταβολές. Διανομή κινήτρων ελέγχους / οφέλη / επιδοτήσεις για να δώσει την ψευδαίσθηση της κυβερνητικής «στήριξης» σε μια προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο κράτος.

~ Ρίξτε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων στη φτώχεια, οι οποίοι στη συνέχεια εξαρτώνται από το Καθολικό Βασικό Εισόδημα για επιβίωση. Παραδώστε το χωρίς όρους στην αρχή (για να δημιουργήσετε αυτοπεποίθηση και εφησυχασμό), αλλά στη συνέχεια απαιτήστε κοινωνική συμμόρφωση (αποδεικτικά στοιχεία για ιατρική εξέταση κ.λπ.) για να διατηρήσετε τις μελλοντικές πληρωμές.

~ Να έχετε μια δικαιολογία για να διοχετεύσετε τεράστια χρηματικά ποσά στην οικονομία (μέσω ελέγχων κινήτρων / παροχών / επιδοτήσεων, εταιρειών διάσωσης κ.λπ.), ανοίγοντας το δρόμο για άνευ προηγουμένου υπερπληθωρισμό, το οποίο αναπόφευκτα θα κάνει το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα (το δολάριο) άχρηστο. Χρησιμοποιήστε αυτό ως δικαιολογία για την αναδιάρθρωση ολόκληρων οικονομιών με ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας, το οποίο θα ελέγχεται πλήρως, θα ρυθμίζεται και θα παρακολουθείται (ένα βήμα πριν το παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα).

~ Καταστρέψτε την κοινότητα - τις επαφές, τις παμπ, καφετέριες, εστιατόρια, αθλητικούς συλλόγους/ διαγωνισμούς, εγκαταστάσεις αναψυχής / ψυχαγωγίας, κινηματογράφοι, εμπορικά κέντρα και εκκλησίες βρίσκονται στο επίκεντρο του κοινωνικού κέντρου και επαφής- τα μέρη όπου οι άνθρωποι μαζεύονται, απολαμβάνουν και τελικά εκφράζουν την ελευθερία τους.

Λογοκρισία στο Facebook που καταδικάζει την ΝΤΠ



~ Περιορίστε τις μη ψηφιακές δραστηριότητες αναψυχής, μειώνοντας την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, καταστρέφοντας την κοινότητα και περιορίζοντας την ενεργό ψυχαγωγία.

~ Βάλτε τους να δουλεύουν από το σπίτι για να περιορίσουν την άμεση κοινωνική αλληλεπίδραση και να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται «ευγνώμονες» μετά την τελική επιστροφή τους στη νέα δουλεία.

~ Αυξήστε με κάθε τρόπο την απομόνωση, έτσι ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται λιγότερο συνδεδεμένοι και λιγότερο ενωμένοι με τους συνανθρώπους τους.

~ Εξάλειψη μαζικών συγκεντρώσεων / εξέγερσης ενάντια στα δρακόντεια μέτρα που παίρνετε εναντίον της μάζας.

~ Περιορισμός της θρησκευτικής λατρείας και της κοινωνίας ως μέρος της ατζέντας για την καταστροφή της πνευματικότητας και την προώθηση της νέας θρησκείας των ειδικών/τεχνοκρατών και επιστημονισμού.

~ Κρατήστε τους ανθρώπους στην τηλεόραση και τα βιντεοπαιχνίδια λόγω πλήξης, δημιουργώντας έναν πιο παθητικό, τεμπέλικο και ψεύτικο κόσμο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να μεταδώσετε προπαγάνδα που χρηματοδοτείται από το κράτος, για να διαιωνίσετε τη γενική αφήγηση και να κρατήσετε τους ανθρώπους φοβισμένους (και επομένως πιο εύκολο να ελεγχθούν).

~ Κάντε τους ανθρώπους να εθίζονται όλο και περισσότερο σε πλατφόρμες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime και το Disney plus. Χρησιμοποιήστε αυτό ως ευκαιρία για τον έλεγχο των μαζών με υποσυνείδητα μηνύματα και προγνωστικό προγραμματισμό.

~ Ψηφιοποιώντας όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες πελατών, μετατοπίζοντας προσωπικές / ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις σε απρόσωπες / ρομποτικές υπηρεσίες διαδικτυακής συνομιλίας.~ Περιορισμός επικοινωνίας πρόσωπο με πρόσωπο και στροφή προς την ψηφιακή επικοινωνία (Ζουμ, κοινωνικά μέσα κ.λπ.)

~ Αυξήστε τον εθισμό και την εξάρτηση από τις ψηφιακές πλατφόρμες. Χρησιμοποιώντας τα κύρια μέσα ενημέρωσης και την υποστήριξη διασημοτήτων για την προώθηση πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Tiktok, για να αποσπά την προσοχή τους και να τους χώνει στον κατ 'οίκον περιορισμό που θα είναι πιο άνετος χωρίς να το καταλάβουν.

~ Προώθηση ενός πιο καθιστικού τρόπου ζωής, όπου οι άνθρωποι γίνονται παθητικοί, τεμπέληδες, αδύναμοι και λιγότερο ικανοί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα δικαιώματά τους.



Nα μην ανησυχείτε για τις νέες παραλλαγές COVID-19 και τις μαριονέτες στο παρασκήνιο

~ Περιορισμός του ηλιακού φωτός, του καθαρού αέρα και της κίνησης, δημιουργώντας έναν ασθενέστερο πληθυσμό που εξαρτάται από το ιατρικό σύτσημα και γεμίζει περαιτέρω τις τσέπες της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

~ Στόχευση ηλικιωμένων που θεωρούνται «αναλώσιμοι» και διαρροή οικονομικών πόρων. Κρατώντας τους κλειδωμένους, οδηγώντας σε κακή υγεία (και θάνατο) και αποκλείοντας τους από την κοινωνία και τους συγγενείς τους (οδηγώντας τους στον περαιτέρω θάνατο).

~ Αύξηση της εξουσίας και της παρουσίας της αστυνομίας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα αστυνομικό κράτος του Οργουλ, δημιουργώντας ένταση μεταξύ των πολιτών και των αρχών. Χρησιμοποιήστε αυτό ως δικαιολογία για να αφαιρέσετε περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα στο όνομα "ασφάλεια και προστασία".

~ Εγκατάσταση περισσότερων κάμερων παρακολούθησης στις πόλεις, ανοίγοντας το δρόμο για την πλήρη παρακολούθηση των λαών του Big Brother υπό το πρόσχημα της «ασφάλειας». Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε προς το κινεζικό μοντέλο, όπου σχεδόν κάθε δράση και κίνηση παρακολουθείται και θα καταγράφεται.

~ Μη ανιχνεύσιμη και αναμφισβήτητα εγκατάσταση επιβλαβών κινητών τηλεφώνων πέμπτης γενιάς, ιστών τηλεφώνου / φωτισμού.

~ Αναδιάρθρωση του αστικού τοπίου ώστε να είναι πιο συστηματοποιημένο, ρομποτικό και απρόσωπο (συστήματα μονής κατεύθυνσης, γυάλινες ασπίδες κ.λπ.), διευκολύνοντας την κίνηση προς μια πιο αποσυνδεδεμένη και συνθετική κοινωνία.

~ Ισχυρισμός ότι οι καραντίνες συνέβαλαν στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, παρέχοντας μια δικαιολογία για την περαιτέρω κατάργηση των ελευθεριών, όλα στο όνομα της «διάσωσης του πλανήτη».



~ Ομαλοποίηση της μείωσης των επιβατικών πτήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σχεδιαζόμενη μείωση (και πιθανή εξάλειψη) των επιβατικών πτήσεων (αιτιολογημένη βάσει της επίτευξης του στόχου "απόλυτα μηδενικών" εκπομπών του 2050).

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ένα χρόνο αργότερα - Δεν λειτουργεί σωστά, δεν λειτούργησε ποτέ και δεν προοριζόταν να δουλέψει

~ Σπάζοντας το ανθρώπινο πνεύμα σε τέτοιο βαθμό που οι άνθρωποι θέλουν να μπουν στην ουρά πρόθυμοι να υποβληθούν σε δοκιμές/τεστ και μη εγκεκριμένες ιατρικές διαδικασίες, με την «υπόσχεση» της επιστροφής στην «κανονικότητα».

~ Είναι η μεγαλύτερη Δοκιμή Υπακοής. Διαγνώστε πόσα άτομα εθελοντικά τελούν στον υπό κατ 'οίκον περιορισμό και επομένως βρίσκονται στο έλεος του κυβερνητικού ελέγχου.

Εμβολιάστε τους συνεχώς για να νοσήσουν και να ζητήσουν από μόνοι τους την προστασία των ειδικών μας...

Τα πάτε μέχρι στιγμής ΤΕΛΕΙΑ!!!

Tags
Back to top button