Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Κομισιόν συμφώνησε με τη Novavax για ως 200 εκατ. δόσεις το διάστημα 2021-2023

H Eπίτροπος αρμόδια για θέματα υγείας Στέλλα Κυριακίδου υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση της ΕΕ με την αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρεία Novavax για την προμήθεια έως και 200 εκατ. δόσεων εμβολίων κατά της covid-19 για το 2021-2023, αφού το εμβόλιο ελεγχθεί και λάβει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων ως ασφαλές και αποτελεσματικό.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης η Επίτροπος δήλωσε: «Με την υπογραφή με τη Novavax του συμβολαίου για την προμήθεια ως και 200 εκατ. επιπλέον δόσεων εμβολίου κατά της covid-19, το 2021 και το 2023, προσθέτουμε μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία εμβολίων στο χαρτοφυλάκιό μας και διασφαλίζουμε την προμήθειά τους για την ΕΕ και τον πλανήτη, καθώς προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους μήνες».

Το σημερινό συμβόλαιο προστίθεται στο ήδη ευρύ χαρτοφυλάκιο εμβολίων που πρόκειται να παραχθούν στην Ευρώπη, το οποίο περιλαμβάνει τις συμβάσεις με την AstraZeneca, τη Sanofi-GSK, τη Janssen Pharmaceutica NV, την BioNtech-Pfizer, την CureVac, την Moderna, καθώς και τις ολοκληρωμένες διερευνητικές συνομιλίες με τη Valneva.

 

Tags
Back to top button