Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κίνηση ενός στρατιωτικού μπροστά από το ΑΤΜ που «λύγισε» ολόκληρη την Ξάνθη

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών… Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε την Τετάρτη  έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομία.

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών…

Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε την Τετάρτη  έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδίδοντας τα χρήματα που είχε βρει στον δρόμο!

Τα χρήματα βρέθηκαν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, γεγονός που όπως φαίνεται έκανε τον Στρατιωτικό να σκεφτεί πως κάποιος πολίτης τα είχε μόλις “σηκώσει” από τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρέδωσε ολόκληρο το χρηματικό ποσό στην Αστυνομία.

Άμεσα εντοπίστηκε ο κάτοχος των χρημάτων, που ήταν γνωστός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής ο οποίος είχε χάσει τις 3.000 ευρώ ενώ πήγαινε να τα καταθέσει στην Τράπεζα. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, μιας και τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο αλτρουισμός αλλά και το ήθος που επέδειξε ο Στρατιωτικός δεν περιορίστηκαν απλώς στο να παραδώσει τα χρήματα στην Αστυνομία αλλά ο ίδιος στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό, που κατά τον Νόμο, δικαιούται να λάβει για την πράξη του.

www.diaforetiko.gr

Tags
Back to top button