Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χυδαία ανάρτηση λίγες ώρες μετά το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη (φωτό)

Δεν ξέρω τελικά τι είναι η ρητορική μίσους. Είναι η έλλειψη παιδείας σε συνδυασμό με την αθλιότητα που κάποιοι κουβαλούν από την παιδική ηλικία τους, η χυδαιότητα κάποιων που θεωρούν πλάκα να βρίζουν έναν νεκρό;

Στην προκειμένη περίπτωση έναν νέο πατέρα που λίγες ώρες μετά την βάφτιση του παιδιού του άφησε την τελευταία πνοή του σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια στους φίλους και οικείους του.

Ειναι χυδαίο και άθλιο με την επίκληση της αριστερής καταβολής της η κυρία αυτη να «σκοτώνει» ξανά έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει.

Γιατί δεν τον γνώριζε κι αυτό είναι σίγουρο. Είναι χυδαίο και άθλιο να μην σκέφτεται πως πέρα από το τραγικό γεγονός της απώλειας υπάρχει πίσω μια οικογένεια. Μια γυναίκα και ένα παιδί που έμειναν να προχωρήσουν την ζωή τους χωρίς τον πατέρα. Χωρίς τον άντρα της.

Tags
Back to top button