Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία σάρωσε την Πάτρα: Τα 10 μποφόρ έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο

Τελευταία ημέρα της πολύ σημαντικής κακοκαιρίας που επηρέασε τη χώρα μας η Κυριακή 19/11, με βροχές από τις πρωινές ώρες κυρίως σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, από τη διέλευση του εξασθενημένου πλέον Ζήνωνα ο οποίος μέχρι το μεσημέρι θα επηρεάσει την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και στη συνέχεια τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και περιοχές της Θράκης. Βροχές αναμένονται από το μεσημέρι στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα.

Δείτε βίντεο που αποτυπώνει την κακοκαιρία

Φυσούσαν 10 μποφόρ στον Πατραϊκό τα ξημερώματα, μεταδίδει το thebest.gr 

Λάσπη και πέτρες γέμισαν την παραλιακή ζώνη της Πάτρας από τα Βραχνέικα μέχρι το Ρίο. Τα τοπικά 10 μποφόρ του χθεσινοβραδυνού… «Ζήνωνα» έβγαλαν τη θάλασσα στη στεριά με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές σε δρόμους στην Παραλία Πατρών, στις Ιτιές, στο Νότιο Πάρκο, στη Μαρίνα, την πλάζ και στο Ρίο.

Στη Μαρίνα της Πάτρας ο κυματοθραύστης κυριολεκτικά εξαφανίστηκε μέσα στα κύματα και προκλήθηκαν ζημιές σε 3 πλωτές εξέδρες. Η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει για άντληση υδάτων από σκάφος που είχε γεμίσει νερό.

Δείτε τις εικόνες

Tags
Back to top button