Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

H ιστορία πίσω από το ξυρισμένο κεφάλι του Ν.Μπέκαμ και η εμπλοκή του Σερ Άλεξ Φέργκισον

Άπαντες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκισον ήταν ένας πολύ αυταρχικός προπονητής, με τους παίκτες του να ζουν κάποιες φορές σκληρές στιγμές.

Για τον Σκωτσέζο προπονητή θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με τις εκρήξεις που είχε στα αποδυτήρια και συνήθως στο ημίχρονο των αγώνων, αν αυτός δεν εξελισσόταν όπως ήθελε. Σκληρός ως αυταρχικός, ο Φέργκιουσον δεν ήθελε να βλέπει… χαζομάρες από τους παίκτες του και ως τέτοια αντιλαμβανόταν και το να υιοθετήσει κάποιος το κούρεμα μοϊκάνα. Ακόμη κι αν αυτός ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Όταν πήγα στο προπονητικό κέντρο φοβόμουν να δείξω τα μαλλιά μου και γι’ αυτό έκανε προπόνηση με σκουφάκι και πήγα έτσι και στο ξενοδοχείο. Στο πρωινό την επόμενη μέρα ήμουν πάλι με σκουφάκι, το οποίο έβγαλα όταν φτάσαμε στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ», έχει πει ο πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ και συνέχισε την διήγησή του.

«Όταν με είδε ο Φέργκιουσον μου είπε να πάω να ξυρίσω το κεφάλι μου. Γέλασα για λίγο και μου είπε «δεν κάνω πλάκα, πήγαινε να κόψεις αυτό το πράγμα. Ο προπονητής έχει πάντα δίκιο, οπότε… Σήμερα μπορεί να είναι σύνηθες το να βλέπεις τους παίκτες με τατουάζ, περίεργα κουρέματα και πολύχρωμα παπούτσια, αλλά ο Φέργκιουσον δεν δεχόταν τίποτα απ’ όλα αυτά».

Tags
Back to top button