Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηρωίδα μητέρα που θυσιάστηκε για την κόρη της στην Αγία Πετρούπολη

Ένα από τα 14 θύματα της φονικής έκρηξης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης ήταν η 50χρονη Irina Medyantseva. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, την ώρα της έκρηξης, η γυναίκα έπεσε πάνω στην 29χρονη κόρη της Yelena, λειτουργώντας ως ασπίδα και σώζοντάς της τη ζωή.

Η κόρη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το βράδυ της Δευτέρας και νοσηλεύεται στην εντατική.

«Η Yelena ήταν μαζί με τη μητέρα της. Κατάφερα να μιλήσω στην κόρη μου μετά το χειρουργείο, όταν συνήλθε από την αναισθησία. Μου είπε ότι μπήκαν στο τρένο την τελευταία στιγμή. Ένα λεπτό αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη. Έχασα την πολυαγαπημένη μου σύζυγο», δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας Alexander Medyantsev, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η επίθεση στο μετρό προκλήθηκε από βόμβα που πυροδοτήθηκε πιθανόν από έναν άνδρα, μέλη του σώματος του οποίου βρέθηκαν σε ένα από τα βαγόνια του συρμού, σύμφωνα με όσα έγιναν σήμερα γνωστά. Πρόκειται για έναν 22χρονο ρώσο πολίτη με καταγωγή από το Κιργιστάν. Ο άντρας αυτοεξερράγη τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να παρασύρει στον θάνατο 14 ανθρώπους και να τραυματίσει πάνω από 50.

Tags
Back to top button