Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η επίσκεψη Πομπέο και η διαΠόμπευση της Ελλάδας

Στο λόγο του στην Κρήτη και παρουσία του Πρωθυπουργού ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ κ. Πομπέο, μίλησε για ελληνοαμερικανική συνεργασία κατά των δραστηριοτήτων της Ρωσίας και ζήτησε και τη συνδρομή της ορθόδοξης εκκλησίας.

του Νίκου Καρατουλιώτη, Υποστράτηγος Ε.Α

Αφού πέτυχε την στρατικοποίηση των λιμένων Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης που συμβάλουν στον γεωπολιτικό στραγγαλισμό της Ρωσίας, τώρα θέλει να μεγαλώσει το υπάρχων χάσμα της ορθόδοξης εκκλησίας (ένεκα αναγνώρισης της Ουκρανικής εκκλησίας από το Πατριαρχείο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ρωσία η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζετε και από τη σημερινή, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η Ρωσία έχει λόγο στην Μεσόγειο και είναι "ισχυρός γεωπολιτικός παίκτης" στην περιοχή, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της Συρίας.

Η συγκεκριμένη φράση μυρίζει αμερικανίλα χειρίστου βαθμού και είναι ανεπίτρεπτο η όποια ελληνική κυβέρνηση να ανέχεται επεμβάσεις τέτοιου είδους.

Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η σιωπή της αντιπολίτευσης αλλά και όλων των Μ.Μ.Ε (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης).

Tags
Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button