Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εναλλακτική Ακρόπολη της Ελλάδας που δεν είναι στην Αθήνα και κάθε χρόνο συρρέουν χιλιάδες κόσμου

Με την ραγδαία αύξηση της τουριστικής κίνησης τα τελευταία χρόνια, η εμβληματική μας Ακρόπολη έχει γίνει απλησίαστο αξιοθέατο για τον μέσο Έλληνα, ο οποίος πρέπει να στριμωχτεί σε ατελείωτες ουρές από ξένους και να πληρώσει ένα τσουχτερό εισιτήριο για να την απολαύσει.

Βρήκαμε μία μικρότερη, αλλά εξίσου γραφική και γοητευτική Ακρόπολη, αυτή της Λίνδου στη Ρόδο, ένα αγαπημένο σημείο για τουρίστες και ντόπιους εκδρομείς.

Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας-Το ενδιαφέρον της για τον Παρθενώνα

Η «alternative» Ακρόπολη

Η Ακρόπολη της Λίνδου είναι ο αρχαιολογικός χώρος που βρίσκεται χτισμένος πάνω σε έναν απότομο βράχο ύψους 116 μέτρων, δεσπόζοντας πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου στη Ρόδο.

Στους χώρους της έχουν βρεθεί ευρήματα από την αρχαϊκή εποχή και μεταγενέστερα, αλλά και οικοδομική δραστηριότητα που φτάνει ως την εποχή της Ιπποτοκρατίας.

Η πλούσια ιστορία της, σε συνδυασμό με την μοναδικής ομορφιάς φυσική θέα του χώρου καθιστούν αυτό το «στολίδι» της Λίνδου έναν από τους πιο δημοφιλείς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, καθώς κατατάσσεται τρίτη σε σειρά επισκεψιμότητας.

 

Tags
Back to top button