Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ελένη είχε καταγγείλει βιασμό στις Αρχές και την έδιωξαν»- Σοκάρει ο πατέρας της Τοπαλούδη

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η νέα γυναικοκτονία με 39χρονο να δολοφονεί την 28χρονη πρώην σύντροφο του Κυριακή έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας. 

Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης αναφερόμενος στη νέα γυναικοκτονία, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία δολοφονία, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, η κατάσταση χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο. Αν δεν πάρουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την συνεχόμενη και αυξανόμενη βία θα έχουμε μία τεράστια πυρηνική έκρηξη και θα έρθει από την ίδια την κοινωνία. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε γίνει βιασμός στην Ελένη μας, πήγε στην αστυνομία το κατήγγειλε το συμβάν και ο αστυνομικός και ο αξιωματικός που είχαν υπηρεσία της είπαν ”πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία”. Υπάρχουν αστυνομικοί που είναι ήρωες, δεν είναι όλοι ίδιοι. Αν ήταν το δικό τους παιδί έτσι θα το διώχνανε;», πρόσθεσε.

«Εύχομαι κάποια στιγμή τα ισόβια γιαυτούς τους ειδεχθής δολοφόνους να γίνουν ισόβια», υπογράμμισε.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος “δεν σβήνει ποτέ”. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό. Η διάρκεια και η περίοδος της ζωής της οικογένειας ενός θύματος χωρίζεται σε δύο περιόδους, την διάρκεια πριν τη δολοφονία του παιδιού και στην μετά τη δολοφονία του παιδιού που επέρχεται ο ψυχικός θάνατος», συμπλήρωσε.

 

Tags
Back to top button