Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζήτησε συγγνώμη από φίλαθλο: «Δεν έπρεπε να είμαι τόσο αγενής»

 Μετά το τέλος του τελικού του Miami Open, η Αρίνα Σαμπαλένκααπολογήθηκε σε φίλαθλο για την συμπεριφορά της.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατέκτησε το 1000αρι τουρνουά του Μαϊάμι για δεύτερη σερί φορά, αφού επικράτησε στον τελικό της Κόκο Γκοφ με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-4).

  

Η 27χρονη Νο.1 στον κόσμο πήρε με άνεση το πρώτο σετ (6-2), έχασε το δεύτερο με 6-4 από την Αμερικανή Νο.4, ενώ κατέκτησε το τρίτο με 6-4 για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Λευκορωσίδα τενίστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη από τις παρεμβάσεις του κόσμου από τις κερκίδες που στήριξε την Αμερικανίδα αντίπαλό της.

Μάλιστα, σε μια από αυτές τις στιγμές, η 27χρονη αντέδρασε άσχημα προς μια θεατή, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, ζητώντας συγγνώμη μετά το τέλος του αγώνα.

Tags
Back to top button