Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η απόλυτη ξεφτίλα από τον Ν. Φίλη: «Η Mακεδονία δεν είναι μία και ελληνική, αυτό είναι αλυτρωτισμός»

Την οργή λαού και βουλευτών προκάλεσε ο Ν. Φίλης με δήλωσή του πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. Ελληνική είναι μονάχα η Ελληνική Μακεδονία.

Αίσθηση και αντιδράσεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης προκάλεσε η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Φίλη στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας αναφερόμενος στο θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας είπε «Η Mακεδονία δεν είναι μια και ελληνική, η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική και όταν ακούγεται ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική είναι αλυτρωτισμός όσο και αν δεν αρέσει.» Μάλιστα ο κ. Φίλης προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω λέγοντας «Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι η Μακεδονία έγινε ελληνική».

Tags
Back to top button