Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφίσα έξω από ελληνικό σχολείο που έχει προκαλέσει αίσθηση (εικόνα)

Ένας χρήστης του facebook από την Θεσσαλονίκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια αφίσα που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια εντός και εκτός διαδικτύου.

Ποιο συγκριμένα η αφίσα αυτή αναζητεί έξω από σχολείο νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως συνοδοί σε καφέ και κλαμπ με καλή αμοιβή.

Η διπλή αγγελία επίσης αναζήτα και κοπέλες με χορευτικές γνώσεις. Φυσικά τα σχόλια στο facebook και στο twitter άναψαν με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την αφίσα και την κατάσταση της χώρας.

Ο χρήστης του facebook που την φωτογράφισε και μετά την ξεκολλησε έγραψε στο facebook: «Αφίσα σήμερα εξω από σχολείο της γειτονιάς ! Ετσι μειώνεται η ανεργία και έρχεται η ανάπτυξις… Αναπτύσσεται ο πολιτισμός και ο ..τουρισμός. Εννοείται την ξεκόλλησα με πάθος».

Πηγή: tilestwra

Tags
Back to top button