Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Γρίφος για δυνατούς λύτες αποδεικνύονται οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

δυσκολότερες από το αναμενόμενο αποδεικνύονται οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια σύνοδος κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσει εάν υπάρχει επαρκής πρόοδος για μία ακόμα σύνοδο κορυφής για το Brexit τον επόμενο μήνα, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Οι 27 χώρες που θα παραμείνουν στην Ένωση μετά την αποχώρηση της Βρετανίας στα τέλη του Μαρτίου 2019 επιμένουν ότι το οικονομικό κομμάτι στο σχέδιο της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για τις σχέσεις με την ΕΕ μετά το διαζύγιο δεν θα αποδώσει, δήλωσε ο αξιωματούχος.

 

Tags
Back to top button