Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γ.Πρίντεζης: «Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό»

Σχετικά με τα όσα έγιναν με τον τραυματισμό του μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στην συνέντευξη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τρέξει αύριο στο ντέρμπι αιωνίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν κατά την διάρκεια της ανοικτής προπόνησης του Ολυμπιακού οι Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι, μιλώντας για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής: "Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως όλοι είχαμε φοβηθεί. Έκανα την πρώτη καλή προπόνηση με την ομάδα και θα παίξω. Θα είναι άλλο ένα παιχνίδι από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος. Και εμείς και αυτοί θέλουμε να κερδίσουμε, δεν θα κρίνει κάτι, αλλά μια νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα και στο πλεονέκτημα. Το βλέπουμε ως άλλο ένα ματς. Σε βάθος χρόνου πληγώνουν την ομάδα οι τραυματισμοί. Σε ένα ματς κουτσά στραβά τη λύση θα τη βρεις. Είμαστε όμως, ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα κερδίζει.

Ο Παναθηναϊκός όλοι ξέρουμε ότι είναι βελτιωμένος. Ατομικά και προπονητικά νομίζω έχουν κάνει ό, τι καλύτερο μπορούσαν. Τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα, όπως και να είναι οι ομάδες, ποτέ δεν ξέρεις πως θα τελειώσουν. Θέλουμε να τρέξουμε μπροστά στο κοινό μας, παίζουμε στην έδρα μας, να μην έχουμε πολλά λάθη όπως στα πρώτα δύο ματς, δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν ή να βρουν ρυθμό. Αλλά σε ένα ντέρμπι όλα παίζουν ρόλο. Όχι μόνο ένα πράγμα. Και η ευστοχία και τα ριμπάουντ και όλα.

Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον, όλοι εδώ στον Ολυμπιακό μπορούν να διαχειριστούν και την καλύτερη νίκη και τη χειρότερη ήττα. Εκείνο το ματς το έχουμε ξεχάσει ήδη και κοιτάμε το αυριανό. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς ακόμη. Ένα παιχνίδι είναι, όποιος το αξίζει ας το κερδίσει. Θεωρητικά μπορεί να ισχύει, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υπάρχει έδρα ή εύκολο πρόγραμμα. Και τρεις και τέσσερις νίκες να έχει πάρει μια ομάδα αβαντάζ, μπορεί εύκολα να το χάσει".

Λοτζέσκι: "Σημασία δεν παίζει η τακτική αλλά η ενέργεια"

O Mατ Λοτζέσκι από την πλευρά του τόνισε πως: "Σε αυτά τα τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η τακτική. Σημασία έχει το πόσο δυνατά αγωνίζεσαι και η ενέργεια, αυτό κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να το επαναλάβουμε και αύριο. Κάποια παιδιά έχασαν πολλές ο προπονήσεις. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) ήταν εκτός. Πήραμε έναν νέο παίκτη, τον Ντόμινικ Ουότερς και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι".

Tags
Back to top button