Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γκρουέφσκι: Η συμφωνία πολύ χειρότερη από αυτή που απορρίψαμε το 2009

Για «πολύ χειρότερη συμφωνία από εκείνη που απορρίψαμε το 2009», κάνει λόγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ με το VMRO, Νίκολα Γκρούεφσκι, αναφερόμενος στη συμφωνία, στην οποία κατέληξαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

«Απερρίφθη το 2009 – και έγινε αποδεκτή σήμερα σε μία πολύ χειρότερη εκδοχή της. Όχι μόνο για εξωτερική αλλά και για πλήρη εσωτερική χρήση, μαζί με αλλαγή στο σύνταγμα, την αποκήρυξη της διασποράς, της ιστορίας μας, της Αντιφασιστικής Συνέλευσης για την Εθνική Απελευθέρωση της «Μακεδονίας», της εξέγερσης του Ίλιντεν και την ίδιας της ταυτότητάς μας», αναφέρει ο Ν. Γκρούεφσκι.

Tags
Back to top button