Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γκατούζο: «Μαλ@@@@, θα 'ρθω να σας βρω στα σπίτια σας»

Προπονητικά το ελληνικό κοινό τον έμαθε μέσα από τον ΟΦΗ και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ μετά το φοβερό ξέσπασμα στην περιβόητη συνέντευξη τύπου.

Αυτή τη φορά, ο Τζενάρο Γκατούζο χρησιμοποίησε την ίδια λέξη-σήμα κατατεθέν στα ιταλικά, για να εκφράσει την αγανάκτησή του με τη μερίδα των ΜΜΕ που βάλλονται σε βάρος του αναφορικά με την πορεία της Νάπολι.

Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, ο Ρίνο εμφανίστηκε καυστικός και πέταξε σούπερ ατάκες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Νομίζουν ότι είμαι μέτριος για να προπονώ τη Νάπολι; Μαλ@@@@. Είμαι μεγάλος και εμβολιασμένος, μπορώ να το αντέξω. Αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα όταν ακούω τόσα ψέματα, ακόμη και να πάω να τους βρω κάτω από τα σπίτια τους, έναν προς έναν. Ο προπονητής πρέπει να κρίνεται και μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό που κάνω. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι προσωπικές επιθέσεις. Αυτές δεν τις επιτρέπω σε κανέναν».

πηγή: Gazzetta

Tags
Back to top button