Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί η Κύπρος τα κατάφερε με την ΑΟΖ και τα ενεργειακά της αποθέματα; Ανάλυση Υποστράτηγου

Το ενεργειακό παιχνίδι στην κυπριακή ΑΟΖ έχει “ανάψει” για τα καλά, με την Τουρκία να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εισέλθει σ΄ αυτό. Η Κυπριακή Δημοκρατία σε αντίθεση με την Ελλάδα, φαίνεται ότι έχει κατορθώσει με συμφωνίες, συμμαχίες και ενεργή κι έξυπνη διπλωματία, να είναι σε ευνοϊκή θέση για την υποστήριξη των συμφερόντων της.

Ο απόστρατος Υποστράτηγος Ανδρέας Πενταράς σε ανάλυσή του στο Sigmalive εξηγεί πως το κατόρθωσε. Επισημαίνει ότι “ο δρόμος της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα”, αλλά προσθέτει ότι οι συμμαχίες που έχει εξασφαλίσει η Κύπρος τις δίνουν πολλές δυνατότητες.

Ο κ.Πεταλάς είπε ακόμη ότι αν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και υπογραφεί η συμφωνία ασφαλείας για την οποία συζήτησε ο Κύπριος ΥΠΕΞ με τον Αμερικανό ομόλογό του Μ.Πομπέο “θα είναι η δεύτερη πιο σημαντική συμφωνία ,μετά από την συμφωνία για την είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ”.

Δείτε την ανάλυση του Υποστράτηγου ε.α Ανδρέα Πενταρά.

Tags
Back to top button