Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί δεν υπάρχει επιστροφή;;;

Yπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι τόσο σίγουρα, όπως η αλλαγή της νύχτας σε ημέρα ή, ότι δεν θα επιστρέψετε ποτέ από μόνοι σας σε αυτό που γνωρίζατε μέχρι πέρσι τον Μάρτιο, με τις παλιές σας λιγοστές ελευθερίες.

Σας το δείχνουν κάθε ημέρα με τον τρόπο τους, με το μίσος εναντίον σας, όμως εσείς δεν το καταλαβαίνετε, γιατί ακόμη βρίσκεστε σε μαζική ύπνωση. Σε Μάιντ Κοντρόλ επιχείρηση.

Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν αλλά θα γίνουν πιο άσχημα, γιατί έχετε να κάνετε με ψυχοπαθείς, με πολύ ανώμαλους, οπότε εναπόκειται σε εσάς να πάρετε πίσω την λίγη ελευθερία σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που είναι πολύ σίγουρα, οι Τρις-ΚΑΤΑΡΑ-κούληδες ψεύδονται ασύστολα, ποτέ δεν είπαν την αλήθεια και πάντα σας έριχναν σε όλες τις αποφάσεις που έπαιρναν. Τόσα χρόνια σας έλεγαν ότι είσασταν τεμπέληδες, διεφθαρμένοι και πέρνατε πάρα πολλά, μέχρι να σας πάρουν τα πάντα...πότε σας είπαν αλήθεια για να σας την πουν τώρα ρε χαϊβάνια;

Οι πολιτικοί σας και οι σκύλοι τους πλούτισαν για να πεθάνετε εσείς, και τώρα βλέπετε το πραγματικό τους πρόσωπο...θα σας εμβολιάσουν όλους για να μπορέιτε να πάτε με το μετρό από τον Πειραιά στην Αθήνα...χωρίς να υπάρχει καμία πανδημία και κανένας αόρατος-19 με θνησιμότητα 0,02%!!!

Έχετε να κάνετε με οργανωμένους εγκληματίες...που παίρνουν συνέχεια νέα μέτρα για να σας εξοντώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της σιώνας.

Τα Κεντρικά γραφεία τις σιώνας δίνουν κατεύθυνση. Με προορισμό τον ΘΑΝΑΤΟ.


Τα λαμόγια παίρνουν διαταγές για να σας αφανήσουν με χημεία χτυπώντας τον γενετικό σας κώδικα, χτυπώντας με καρκίνους και αυτοάνοσα νοσήματα....σας λαδώνουν τώρα με ψίχουλα και σας κρατάνε το στόμα κλειστό, με επιστρεπτέες προκαταβολές που δεν θα μπορέσετε ποτέ να τις πληρώσετε πίσω

Θα σας τις ζητήσουν όμως πίσω και τότε;;;

Τότε θα σας δολοφονήσουν με την χλαπάτσα..!!! 

Πριν από 5 χρόνια θα γελάγατε με αυτό το άρθρο, πριν 2 χρόνια θα μας χλεύαζατε, τώρα όμως τι έχετε να χλευάσετε; 

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που σας οδηγούν γιατί ο ΝΟΥΣ σας είναι καμμένος, κανείς δεν διαμαρτύρετε και φοράει μάσκες στην μαζική τελετή των μασόνων...δεν μπορείτε ακόμη να δείτε την καταστροφή του The Great Reset που ετοιμάζουν, την φτώχεια την πείνα την ανεργία, την ισοπέδωση των πάντων ώστε να μας εμβολιάσουν όλους.

Δίνοντας σας λίγα ψίχουλα και λόγω διαμαρτυρίας της γάστρας, θα αναγκαστείτε να πάρετε όλοι σας, την χλαπάτσα, εσείς οι ίδιοι θα την ζητήσετε από την πείνα που ετοιμάζουν

Ατζέντα 2030, θα αφανίσουν τουλάχιστον 4 δις άχρηστους για να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους.

Ποια Πανδημία ρε ψεύτες; Ποια;;;

KORAKAS NEWS

Tags
Back to top button