Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Να λειτουργήσουν τα καταστήματα με ραντεβού

Την πρόταση της λειτουργίας των με προκαθορισμένα ραντεβού, την οποία είχε προτείνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών από την αρχή του δεύτερου lockdown επανέφερε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στον Σκάι. Όπως εξήγησε, με τον τρόπο αυτό λειτουργίας και ο τζίρος των καταστημάτων θα αυξηθεί και θα αποτραπεί ο συγχρωτισμός, ενώ οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν κανονικά.

«Χάθηκε η περίοδος των εορτών, αν χαθεί και η περίοδος των εκπτώσεων, η καταστροφή στην οικονομία θα είναι τεράστια», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισήμανε για ακόμη μια φορά την αδυναμία του μεγαλύτερου μέρους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στο click away λόγω έλλειψης τεχνικών υποδομών όπως τα e-shop, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον τζίρο των εορτών, το 80% του οποίου -όπως υποστήριξε- έκαναν 150-200 μεγάλες αλυσίδες.

Τέλος προειδοποίησε για κίνδυνο «λουκέτων» και απώλεια θέσεων εργασίας, ζητώντας από την κυβέρνηση να στηρίξει την υφιστάμενη απασχόληση και υπογραμμίζοντας την ανάγκη «κουρέματος» των οφειλών.

Tags
Back to top button