Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Για τον Αλεξανδρουπόλεως ο Τσίπρας ήταν πολιτικάντης- Τι άλλαξε εχθές στην τελετή των Θεοφανείων – Μας δουλεύουν οι πολιτικάντηδες να μας δουλεύουν και οι εκπρόσωποι του Θεού;

Εντάξει, να μας κοροϊδεύουν αυτοί που με ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις εκλέχτηκαν από τον ελληνικό λαό ως η σημερινή κυβέρνηση, να μας δουλεύουν όμως και οι εκπρόσωποι της εκκλησιαστικής διοίκησης;


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την δοξολογία των Θεοφανείων, στην Ιερά Μητρόπολη της Αλεξανδρουπόλεως, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Εκεί ο τοπικός Μητροπολίτης κ. Άνθιμος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

Πολύ θα θέλαμε να μας εξηγήσει ο Σεβασμιότατος για πια καλύτερα μιλάει. Βλέπει δηλαδή κάτι από πλευράς κυβέρνησης, που να δημιουργεί έστω και λίγη ελπίδα;


Ή μήπως φιλοφρονύσεις έχουν να κάνουν καθαρά με δημόσιες σχέσεις; Γιατί πριν λίγο καιρό ο ίδιος Μητροπολίτης είχε διαφορετική άποψη για τον πρωθυπουργό:

Ο κ. Άνθιμος τότε φανερά ενοχλημένος μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο έλεγε: «Με ξάφνιασε ο ερχομός του πρωθυπουργού της χώρας σε μια περιοχή όπως είναι η Θράκη και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για την παρουσία του εδώ σε μία περιοχή που αμφισβητείται από την γειτονική χώρα. Σε αυτή την συγκυρία έρχεται ο πρωθυπουργός για τον οποίο μαθαίνω ανεπισήμως και εξωδίκως ότι θα πάει στο λιμάνι και δεν θα συναντήσει κανέναν από εμάς αν και του ζητήσαμε μία επικοινωνία για θέματα γενικότερα της περιοχής μας, ακόμη και να του εκφράσουμε την αγωνία μας για τα όσα λέγονται από την γειτονική χώρα. Και αυτό γιατί βλέπουμε πολύ χλιαρή την απάντηση της πατρίδας μας».

Φαίνεται τότε είχε ενοχλήσει τον Σεβασμιότατο ότι είχε μείνει έξω από την ατζέντα του πρωθυπουργού…

Επίσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε τότε και στις επιλογές του κ. Τσίπρα να επισκεφθεί μόνο τα μειονοτικά σχολεία λέγοντας: ««Εν τω μεταξύ, απ’ όσο πληροφορούμε δεν θα συναντήσει κανέναν. Ούτε τον Δήμαρχο, ούτε τον Περιφερειάρχη, τον Μητροπολίτη που του ζητήσαμε και συνάντηση. Απλώς διέρχεται και θα πάει σε μειονοτικά σχολεία κοροϊδεύοντάς την για ακόμη μία φορά. Δεν με αναπαύει αυτή η τακτική, η οποία είναι παλαιότερη, ήταν πολιτικάντικη και κομματική και ξέρουμε ότι δεν απέδωσε.»

Tags
Back to top button