Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Για να μην βαριόμαστε κάθε μέρα και μια...αποκάλυψη: Στην αρχή του πολέμου έγινε απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν

Υπήρξε μια ανεπιτυχής απόπειρα κατά της ζωής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Άνθρωποι από τον Καύκασο συμμετείχαν σε αυτό.

Ο επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Kirill Budanov, έκανε αυτήν την αποκάλυψη σε συνέντευξή του στο UP.

"Υπήρξε ακόμη και μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του μέσω, όπως λένε, ατόμων του Καυκάσου πριν από λίγο καιρό. Δεν πρόκειται για δημόσιες πληροφορίες. Μια εντελώς ανεπιτυχής απόπειρα δολοφονίας, αλλά έλαβε χώρα πραγματικά... Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες . Ξαναλέω, ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε δημοσιότητα, δεν υπάρχει κανείς για αυτό το γεγονός, αλλά έλαβε χώρα", είπε ο Μπουντάνοφ.

Πρώην επικεφαλής της MI6: Ο Πούτιν θα σταλεί σε σανατόριο προκειμένου να αποφευχθεί ένα πραξικόπημα

Θα εγκαταλείψει του χρόνου 
 

Μετά την αύξηση των φημών για την περίπλοκη κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών Ρίτσαρντ Ντίρλοβ, διαβεβαίωσε ότι ο Ρώσος ηγέτης θα αποχωρήσει από την προεδρία το 2023, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στην εξουσία.


"Νομίζω ότι θα φύγει μέχρι το 2023, αλλά πιθανότατα στο σανατόριο, από το οποίο δεν θα βγει ως ηγέτης της Ρωσίας. Δεν λέω ότι δεν θα βγει από το σανατόριο, αλλά δεν θα επιστρέψει πια ως ηγέτης της Ρωσίας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να προχωρήσουν τα πράγματα χωρίς πραξικόπημα", δήλωσε ο Richard Dearlove στο podcast One Decision,

"Μια μέθοδος για να προχωρήσουν τα πράγματα χωρίς βίαιο πραξικόπημα θα ήταν να τον κλείσουμε σε ένα μακροχρόνιο νοσοκομείο για ανίατα ασθενείς", δήλωσε ο Richard Dearlove, πρώην επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πρώην Βρετανός αξιωματούχος επανέλαβε ότι οι εκδοχές που κάνουν λόγο για διάγνωση καρκίνου του θυρεοειδούς, η οποία τον έχει υπό ιατρική παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο, είναι αληθινές. Επίσης, έχει ειπωθεί ότι μπορεί να πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, λόγω του γεγονότος ότι σε αρκετά βίντεο φαίνεται με ακούσιες κινήσεις στα άκρα του.
 

Από την άλλη πλευρά

Άντε βγάλε άκρη....

 

Tags
Back to top button