Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΣ: Επίσκεψη Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Καμπά στην 96 Περιοχή Ευθύνης της ΑΔΤΕ (εικόνες)

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ.

Ειδικότερα, ο Α/ΓΕΣ, έκανε «έφοδο» σε φυλάκια και σε στρατόπεδα της 96 Περιοχής ΕυθύνηςΑνώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής στη Χίο, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών και των στρατιωτών που υπηρετούν εκεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Το διήμερο Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ – «ΧΙΟΣ»), όπου πραγματοποίησε επισκέψεις στο Στρατηγείο του Σχηματισμού, σε Στρατόπεδα και Φυλάκια του νησιού.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της 96 ΑΔΤΕ, επιθεώρησε τα τμήματα αμέσου αντίδρασης, έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες στους Διοικητές και πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό των Μονάδων.

Δείτε φωτογραφίες: 

Tags
Back to top button