Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος: "Ζητώ τη στήριξη όσων θέλουν νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ"

Απευθύνομαι σε όσες και όσους πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, για να νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές και τους ζητάω να κάνουν επιλογή νίκης για το ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου” τονίζει σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα “Βραδυνή”, στον δημοσιογράφο Κωστή Μοσχολιό, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας στο ερώτημα γιατί κάποιος να στηρίξει τη δική του υποψηφιότητα και συμπληρώνει: “Οι πολίτες, νομίζω, μπόρεσαν να μας συγκρίνουν και να μας κρίνουν όλους και όλες στο debate, από το οποίο το Κίνημα βγήκε ενισχυμένο.

Προσωπικά, αυτά που βάζω στο τραπέζι με την υποψηφιότητά μου, είναι σχέδιο, εμπειρία και ενότητα. Το σχέδιό μου για τη χώρα το έχω ήδη καταθέσει και ονομάζεται “Αναγέννηση”, αφορά στη διοικητική και οικονομική μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η χώρα μας. Έχω εμπειρία στο κόμμα, στην κυβέρνηση, στην αγορά, στα διεθνή, απαραίτητα εφόδια για να ηγείσαι.

Η συνεπής διαδρομή μου στο ΠΑΣΟΚ και οι σχέσεις μου με όλα τα στελέχη, εγγυώνται την ενότητα. Και όταν λέω ότι μπορούμε να νικήσουμε τις επόμενες εκλογές και να κυβερνήσουμε για το καλό της χώρας, το λέω διότι το έχω δει να γίνεται το 2008-2009 και ξέρω πώς να το κάνω.

Εγγυώμαι, λοιπόν, μία ηγεσία με σχέδιο για τη χώρα και την ελληνική οικογένεια, ηγεσία έμπειρη και ενωτική, ηγεσία έτοιμη να δώσει τις μάχες απέναντι στη Ν.Δ. παντού, και στην κοινωνία και στη Βουλή, όπου κρίνεται αν είσαι ηγέτης”.

Γερουλάνος: Ο ισχυρός προοδευτικός πόλος περνάει μέσα από ένα ανοιχτό και ισχυρό ΠΑΣΟΚ
Μιλώντας στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, σε debate μεταξύ όλων των υποψηφίων, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο κος Γερουλάνος τόνισε την ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου που περνάει μέσα από “ένα ανοιχτό και ισχυρό ΠΑΣΟΚ” και υπενθύμισε το κάλεσμα που θα κάνει σε κάθε προοδευτικό πολίτη, για να κάνει και πάλι το ΠΑΣΟΚ κοινωνική πλειοψηφία.

“Ο ισχυρός, προοδευτικός, πόλος περνάει μέσα από ένα ανοιχτό και ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό, αν εκλεγώ, θα αναλάβω μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία-προσκλητήριο συμμετοχής προς κάθε προοδευτικό πολίτη, είτε ψηφίζει, είτε απέχει, από την Αριστερά και το Κέντρο, έως και τους απογοητευμένους προοδευτικούς ψηφοφόρους της Ν.Δ., στη βάση της πολιτικής μας πρότασης, της “Αναγέννησης”. Έτσι θα κάνουμε την αμφίπλευρη διεύρυνση στη βάση, έτσι θα φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που μας έδωσε τη νίκη στο παρελθόν και μπορεί να μας κάνει νικηφόρους ξανά”.

Tags
Back to top button