Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Γέροντας Εφραίμ-Ένα μήνα στο νοσοκομείο: Τα υποκείμενα νοσήματα και το σηπτικό σοκ

Βελτιώνεται αργά και σταθερά η κατάσταση της υγείας του Γέροντα Εφραίμ, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ενώ, εχθές, Δευτέρα 28 Ιουνίου, συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με Covid.

Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά στην ιατροφαρμακευτική αγωγή, κάτι που γεννά αισιοδοξία για μια γενική καλυτέρευση, αν και τα υποκείμενα νοσήματα που έχει ο Γέροντας αλλά και το σηπτικό σοκ που υπέστη ο οργανισμός του τις πρώτες μέρες της διασωλήνωσης, δυσκόλεψαν αρκετά την πρόοδο της θεραπείας.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου υπεβλήθη σε τραχειοστομία επιτυχώς ενώ μέχρι σήμερα τα σημάδια βελτίωσης είναι φανερά αφού οι φυσικοθεραπείες τον βοηθούν να δυναμώσει σε συνδυασμό με σωστή διατροφή για την ενδυνάμωση και του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Συγκινητικό το ενδιαφέρον του κόσμου για τον Γέροντα Εφραίμ-Σημάδια βελτίωσης

Θυμίζουμε ότι ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου είχε νοσήσει με Covid-19 και βρίσκεται στον Ευαγγελισμό από την Παρασκευή 28 Μαΐου, ενώ στις 4 Ιουνίου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Λίγες μέρες μετά την διασωλήνωση κι ενώ ο Γέροντας βελτιωνόταν σύμφωνα με τους γιατρούς, υπέστη σηπτικό σοκ με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΜΕΘ. Για τουλάχιστον τρία 24ωρα η ζωή του βρέθηκε σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, ο οποίος ξεπεράστηκε χάρη στην άμεση αντίδραση των γιατρών.

Tags
Back to top button