Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Πώς η χώρα εξασφαλίζει ολοένα και περισσότερα εμβόλια

Περισσότερες δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, εκτός από εκείνες του κοινού προγράμματος της ΕΕ, θα λάβει η Γερμανία.

Γερμανία: 30 εκατ. δόσεις από το εμβόλιο μετά διμερή διαπραγμάτευση
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γερμανία εξασφάλισε 30 εκατ. δόσεις του εμβολίου BioNTech / Pfizer τον Σεπτέμβριο, παραβιάζοντας τη στρατηγική εμβολιασμού της ΕΕ που απαγορεύει στις χώρες να διεξαγάγουν παράλληλες διαπραγματεύσεις. Περίπου δύο ώρες πριν από τη δήλωση του Kautz, η επικεφαλής της Κομισιόν Ουρσούλα φον ντερ Λάιεν επιβεβαίωσε ότι οι χώρες δεν μπορούν να υπογράψουν ξεχωριστές συμφωνίες. «Είναι νομικά δεσμευτικό», είπε, «Όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν θα υπάρξουν παράλληλες διαπραγματεύσεις, ούτε παράλληλες συμβάσεις… Όλοι συνεργαζόμαστε».

Αυτή την εβδομάδα υπήρξαν φωνές στη Γερμανία που κατακεραύνωναν την πρακτική της κυβέρνησης. Γερμανοί πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τις συμφωνίες της ΕΕ ως «καταστροφή», ισχυριζόμενοι ότι δεν έχει εξασφαλίσει αρκετές δόσεις. Ανάμεσα σε αυτούς και ο αρχισυντάκτης της Bild, Αλεξάντερ φον Σένεμπουργκ, ο οποίος σε μακροσκελές του άρθρο στην Daily Mail κατηγορεί την ΕΕ για αδράνεια και καθυστερήσεις στην προμήθεια εμβολιασμού, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» στην Μέρκελ ότι βάζει μπροστά την ΕΕ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη χώρα της.

Tags
Back to top button