Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα θα ενοποιηθούν σε ένα ψηφιακό έγγραφο!

Η διαδικασία  για την συγχώνευση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτότητας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Στην Γερμανία ο CEO Patrick Hennig της εταιρείας που έχει αναλάβει την  επίσημη εφαρμογή του πιστοποιητικού για τον εμβολιασμό δήλωσε ότι ο στόχος είναι η συγχώνευση των δύο αυτών ψηφιακών πιστοποιητικών.

«Θέλουμε να ενοποιήσουμε τα ψηφιακά πιστοποιητικά του εμβολιασμού και της ταυτότητας» δήλωσε σχετικά. Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να πραγματοποιεί στοιχειώδεις συναλλαγές όπου απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας αφού αυτή θα είναι συνδεδεμένη με το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Πρόκειται για διαδικασία η οποία αποτελείται από μικρά -αθώα- φαινομενικά βήματα. Πρώτα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, μετά οι ταυτότητες και μετά η ενοποίησή τους.

Είναι  κινήσεις τις οποίες προωθεί και η  ελληνική κυβέρνηση φυσικά. Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ανακοινώσει περιχαρής ότι 1 εκατομμύριο πολίτες επέλεξαν την νέα εφαρμογή που «πάσαρε» το υπουργείο αυτή του «Ελεύθερου από COVID πορτοφόλι», που είναι ουσιαστικά το έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Φυσικά δεν ανέφερε τίποτα για σύνδεσή του σε ένα έγγραφο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μην υπάρξουν  αντιδράσεις. Αυτό  φυσικά θα γίνει «εν ευθέτω χρόνω».

Tags
Back to top button